Necazurile unui baiat de 13 ani par sa nu se mai termine

Ultima actualizare: 01-03-2013 14:26

Copilul a indurat mai mult decat ar putea suporta un adult. I-au murit parintii, fratele in grija caruia a ramas il bate frecvent si, de parca nu ar fi fost de ajuns, acum este la spital cu rani serioase, dupa ce a fost abuzat sexual de un cioban.

Baietelul de 13 ani si-a pierdut tatal cand era mic, iar in urma cu doua luni i s-a prapadit si mama, rapusa de o boala. Cum nu mai avea pe nimeni altcineva, a ramas in grija fratelui sau de 25 de ani. Tanarul nu stie insa sa se poarte cu un adolescent si de multe ori, povestesc vecinii, transeaza problemele cu pumnul.

Necazul cel mai mare i-a venit insa copilului de la un cioban de 45 de ani din apropiere, care l-a ademenit la stana si l-a violat. Si nu e prima oara, din cate le-a povestit baiatul medicilor de la Unitatea Primiri Urgente din Cluj, unde se afla acum internat. La inceput, de teama si de rusine, baiatul s-a codit sa-i povesteasca fratelui sau despre agresiune, iar acesta l-a batut batut ca sa-i smulga o marturisire.

Apoi, cand a aflat prin ce trecuse baiatul, l-au cuprins remuscarile si a sunat la 112. Copilul a fost dus mai intai la spitalul din Huedin. Starea copilului s-a complicat si a fost transportat la Cluj. Intre timp, politistii l-au ridicat pe cioban de la stana si ulterior aceste primit si un mandat de arestare pentru 29 de zile. In ancheta se va implica si Directia pentru Protectia Copilului.

Baiatul va mai ramane internat cateva zile in spital, timp in care autoritatile ii vor decide soarta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO