Miscare in scop caritabil. Clujenii au ocazia sa ajute peste 40 de copii orfani daca vor participa la Crosul lui Mos Craciun

Ultima actualizare: 11-12-2015 06:58
Miscare in scop caritabil. Clujenii au ocazia sa ajute peste 40 de copii orfani daca vor participa la Crosul lui Mos Craciun

Evenimentul “Crosul lui Mos Craciun” este la prima editie si si-a propus sa aduca impreuna cat mai multi clujeni care sunt dornici sa dea o mana de ajutor copiilor mai putin favorizati de soarta.

Sambata, 12 decembrie, clujenii sunt asteptati in numar cat mai mare, imbracati in rosu, in Piata Unirii din Cluj-Napoca sa alerge 3 km la Crosul lui Mos Craciun.

Astfel ei ii vor putea ajuta, platind taxa de inscriere de 30 de lei, pe cei peste 40 de copii orfani sau cu risc de abandon de parinti din cadrul Centrului de zi UCR din Cluj. In semn de multumire copiii ii vor colinda pe toti cei care au alergat pentru ei.

Cei care doresc sa se inscrie o pot face completand formularul online care se gaseste pe site-ul organizatorului sau la aceasta adresa de e-mail inceptis.movens@gmail.com si sa efectueze plata taxei de participare de 30 lei, prin urmatoarele modalitati:

Prin transfer bancar, in contul: RO72BTRLRONCRT0323931801 deschis la Banca Transilvania cu mentiunea taxa participare ,,Crosul lui Mos Craciun'' deschis pe numele organizatorului Inceptis Movens.

Numerar, la fata locului Piata Unirii sau Turnul Croitorilor cu ocazia ridicarii kiturilor de participare, respectiv:
-vineri 11 decembrie orele 15-19
-sambata 12 decembrie orele 10-13
-sambata 12 decembrie orele 15-17

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO