Miriuta, cel mai aproape de CFR

Ultima actualizare: 30-09-2013 06:50
Miriuta, principalul vizat! Antrenorul Ceahlaului e cel mai aproape de CFR

Paszkany l-a reconfirmat inca o data ieri pe Grigoras in functia de tehnician principal la CFR, dar ii cauta inlocuitor de zor. Antrenorul Ceahlaului e cel mai aproape de Gruia acum.

Jocul cu Petrolul ar fi ultimul pentru Grig pe banca CFR-ului, sustine ProSport

In ciuda rezultatelor slabe pe banca formatiei din Gruia – patru puncte obtinute in trei meciuri de campionat si eliminare din Cupa Romaniei – Petre Grigoras a fost anuntat ieri ca ramane in continuare pe banca celor de la CFR. „Nu are nicio vina Grigoras. A luat echipa din mers, nu a facut el pregatirea din vara si nu a adus jucatori”, a spus patronul Arpad Paszkany. Totusi, se stie ca de cate ori sefii din Gruia confirma un antrenor este o chestiune de zile pana cand acesta este demis. Andone, Rednic, Trica, Mandorlini, Costa sau Conceicao au patit-o. In afara lui Dorinel Munteanu, care a plecat din proprie initiativa, toti ceilalti antrenori care au fost in Gruia au fost dati afara dupa ce initial au primit vot de incredere prin mass-media.

Vrea sa inceapa reconstructia in aceasta toamna

Paszkany si Muresan studiaza in aceste zile mai multe variante de tehnicieni. Pe lista sunt Trica si Miriuta, dar e foarte probabil sa se deschida discutii cu antrenori germani, pentru care Paszkany insista. Finantatorul clujenilor considera ca sezonul este ratat complet si vrea sa inceapa din aceasta toamna reconstructia echipei, pentru a construi o formatie care sa se bata anul viitor la titlu. Varianta Vasile Miriuta este luata in considerare in mod serios, dar acesta ar putea sa aiba probleme in momentul in care va fi ofertat, deoarece este foarte apreciat de finantatorul Ceahlaului, Gheorghe Stefan.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO