Lovitura dupa lovitura pentru Universitatea Cluj. Out de pe Cluj Arena

Ultima actualizare: 02-02-2013 07:12
Cluj Arena

Dupa ce negocierile cu un nou investitor au cazut din cauza datoriilor de 6,7 milione de euro pe care le are clubul - jumatate din ei fiind bani creditati de Florian Walter – suporterii ar putea sa nu isi mai sustina echipa in retur pe Cluj Arena.

"Le-am trimis o scrisoare oficiala in care i-am anuntat ca le permitem accesul la urmatorul meci doar daca ne platesc 15% din datorii", a declarat Radu Ratiu, directorul Cluj Arena SA, societate care administreaza stadionul din centrul orasului. "U" are datorii de 135 de mii de euro, iar sansele ca sa poata achita 20 de mii de euro sunt infime, din cauza situatie precare financiare. Calea de compromis ar putea fi cedarea incasarilor de la meciul cu Steaua, din prima etapa a primaverii, catre Cluj Arena SA.

Nu au bani de cantonament

Universitatea Cluj este singura echipa din primul esalon care nu are stabilit un cantonament extern. In visteria clubului nu sunt bani pentru a se achita costurile deplasarii si de cazare in Antalya, iar furnizorii nu accepta plata in viitor, mai ales ca echipa va intra in curând in insolventa. Adunarea Generala a Actionarilor a decis luni ca societatea care detine clubul sa intre in insolventa, urmând ca demersul sa fie continuat la Tribunalul Cluj-Napoca.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO