Liber la inscrieri pentru cea de-a IV-a editie a Maratonului Apuseni msg systems

Ultima actualizare: 04-02-2014 06:55
Liber la inscrieri pentru cea de-a IV-a editie a Maratonului Apuseni msg systems

 Sectia Universitara Cluj a Clubului Alpin Roman invita toti pasionatii de alergare montana sa se inscrie la cea de-a IV-a editie a Maratonului Apuseni. Pentru castigatorii competitiei vor fi pregatite premii in bani si obiecte in valoare de 25.000 de lei.

Incepand cu 1 februarie 2014, atat cei care doresc sa isi testeze pentru prima oara rezistenta, cat si cei care au participat deja la primele trei editii ale maratonului au ocazia sa se inscrie in competitia ce se va desfasura in 24 mai 2014, in statiunea Muntele Baisorii din judetul Cluj.

Maraton Apuseni msg systems este un eveniment sportiv de amploare, unic in Transilvania, care a reusit performante impresionante in editiile anterioare, atragand in ultimii doi ani aproximativ 520 de participanti, majoritatea din Romania, dar si din Bulgaria, Anglia, Norvegia, Cuba, Etiopia si SUA.

Avand in vedere ca a devenit un eveniment sportiv reprezentativ in domeniu, un adevarat fenomen de masa, anul acesta se estimeaza o prezenta de peste 900 de persoane atat din tara, cat si din strainatate. Pentru castigatorii competitiei vor fi pregatite premii in bani si obiecte in valoare de 25 000 lei. De asemenea, programul din seara premierii va fi variat si atragator, ca la fiecare editie.

Evenimentul sportiv provoaca in 24 mai 2014 alergatorii profesionisti si amatori sa isi incerce fortele, parcurgand unul din cele mai impresionante trasee de trail running din tara. Startul si sosirea vor avea loc la Pensiunea Skiland din Baisoara, iar circuitul va strabate zona de sud-est a masivului Gilau - Muntele Mare. Traseul va avea 7 puncte de alimentare si hidratare, accesand drumuri publice, drumuri forestiere si poteci montane marcate sau nemarcate.

Probele clasice de maraton (42,8 km) si semimaraton (21,1 km) feminin si masculin se vor desfasura pe categorii de varsta: 16-29, 30-39, 40-49 si 50+, precum si la categoria open. La proba Family (3,2 km) se vor putea inscrie echipe formate dintr-un adult si un copil in varsta de pana la 16 ani, impartite dupa etatea copilului: 0-3, 4-6, 7-9, 10-12 si 13-15 ani.

Inscrierile se vor face pe siteul evenimentului, la http://www.maratonapuseni.ro/concurs/inscriere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO