Interlopul lui CFR se apara cu lista de umilinte la care este supus la Cluj: "Mi-au luat tot"

Ultima actualizare: 09-10-2012 16:52
Nuno Claro

Om de baza la CFR Cluj pana in urma cu un an, Nuno Claro traieste un adevarat cosmar in prezent la gruparea ardeleana. Avand de incasat mai multe restante de la Paszkany, portughezul s-a trezit umilit si marginalizat de catre seful campioanei.

Nuno Claro spune ca nu se face vinovat de niciuna dintre acuzatiile conducerii si subliniaza ca insinuarile conform carora ar face parte din mafia locala din Cluj sunt false. Data fiind situatia, goalkeeperul a decis sa isi caute dreptatea in instantele civile.
"Ma antrenez ca si pana acum, fara asistenta medicala! Singurul lucru bun este antrenorul de portari, Horia Carlan. Pana acum, mi-am vazut de treaba mea, dar am vazut ca fac parte din Mafie.

Arpad Paszkany a lansat zvonul ca as avea legatura cu interlopii! Si nici macar n-am avut ocazia sa ma apar, sa-mi spun punctul de vedere. Ar fi reiesit de la faptul ca as fi practicat jocuri de noroc. Am fost acuzat ca as fi pierdut toti banii la poker! Este adevarat ca am jucat poker, dar am jucat doar in cantonament, cu colegii.

Cand am luat titlul, nici macar n-am fost chemat sa primesc tricoul si inelul de campion, desi am fost al doilea portar al echipei! In sezonul in care Otelul a luat titlul, eu am fost sanctionat cu 25 la suta din contract! Mi s-a imputat ca echipa n-a avut performante, dar am fost singurul fotbalist din lot sanctionat pentru asta! Cand i-am dat in judecata, in aprilie 2012, aveau restante fata de mine pe ultimele patru luni! Nici macar chiria apartamentului nu mi-au platit-o, conform contractului, iar masina cu care circulam, un Chevrolet, mi-a fost luata in luna septembrie 2011.

Nu am plecat de la Cluj pentru ca, atunci cand se terminase perioada de transferari, adica in septembrie, mi s-a comunicat ca nu este nevoie de mine. Nu se mai puteau face transferuri in Europa atunci. Nu este vorba despre faptul ca as fost "cartita" in vestiar, nu am fost eu cel care a oferit informatii presei. Eu n-am dat niciodata din vestiar, cu atat mai mult cu cat nici nu mai am acces la antrenamentele primei echipe de la sfarsitul anului trecut", a spus Nuno Claro pentru Evenimentul Zilei.
In replica la acuzatiile portughezului, patronul Arpad Paszkany a folosit cuvinte extrem de dure la adresa acestuia, spunand ca fotbalistul isi cauta pretexte pentru a justifica ramanerea la clubul unde nu mai este dorit:

"Nuno Claro e un gunoi de om. Nu are caracter. E vinovat pentru ca a fost izolat. Nu l-am marginalizat eu sau Andone, ci coechipierii. S-a incurcat cu o femeie din Cluj care are un anturaj dubios si l-a tras si pe el in jos. S-a imprumutat de bani pe la coechipieri, sub diverse pretexte. Daca avocatul lui e bine intentionat, de ce nu il sfatuieste sa se transfere? Asta spune multe despre situatia lui Nuno Claro".
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO