Un sat intreg din judetul Satu Mare s-a rasculat dupa ce 4 indivizi au dat mai multe spargeri

01-10-2012 09:43


Peste 200 de oameni au incercuit sediul politiei din Calinesti-Oas, in momentul in care au aflat ca suspectii au fost prinsi si sunt la audieri.

Femei si barbati deopotriva au tabarat pe suspecti atunci cand politistii i-au dus spre masina. Pentru ca multimea parea de neclintit si a ramas ore in sir in fata postului aflat sub asediu, au fost chemate acolo si trupele speciale.

Cei patru suspecti, cu varste cprinse intre 18 si 39 de ani, au fost prinsi la aproximativ doua ore dupa ultima lovitura. Ar fi intrat in mai multe case din localitate, de unde ar fi luat aparatura electronica si bani. De la o singura femeie ar fi furat, se pare, 50.000 de lei si 5.000 de euro. Aceasta si-a primit insa toti banii inapoi, spre seara.

Tarziu, cand localnicii au inceput sa plece spre case, suspectii au fost urcati intr-o duba si dusi la o alta sectie de politie.

Ei au fost retinuti pentru 24 de ore, pentru furt calificat. Astazi, vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO