Intariri la U Cluj. Dupa Raul Costin, "sepcile rosii" au batut palma si cu Petar Jovanovic

04-06-2014 13:51


Intariri la U Cluj. Dupa Raul Costin,

U Cluj s-a salvat de la retrogradare pe finalul sezonului, dupa un retur excelent facut de Mihai Teja si Compania. Ardelenii au reusit sa isi pastreze antrenorul, care a fost dorit insistent de Steaua.

Teja chiar a declarat ca spera sa se bata pentru primele locuri in sezonul viitor.

U Cluj se tine de cuvant si a inceput deja o campanie de achizitii cel putin interesanta. Dupa aducerea lui Raul Costin, care a batut palma cu ardelenii pentru doi ani, clujenii au reusit sa il convinga si pe Petar Jovanovic. Fost jucator al Vasluiului, trecut si pe la Poli Iasi, sarbul revine astfel in Liga 1, anunta site-ul oficial al lui U Cluj.

4 goluri in 75 de meciuri a reusit Petar Jovanovic pentru Vaslui

Pe langa cei doi, plus prelungirea contractului lui Veselovsky, "sepcile" au reusit sa il pastreze si pe francezul Boutadjine, care a semnat prelungirea contractului pentru inca doua sezoane.

U Cluj are grija si de gloriile echipei. Zsolt Szilagyi, care a jucat in toata cariera doar in tricoul lui "U", ar putea primi o functie in cadrul clubului. "Universitatea a luat azi decizia sa-i propuna lui Zsolt Szilagyi sa ocupe o functie in cadrul clubului, in departamentul administrativ sau tehnic, dupa cum va alege el", noteaza site-ul oficial al echipei.
 

Sursa: ProSport

VIDEO PROTVPLUS.RO