Inca un actor celebru s-a indragostit iremediabil de Romania

Ultima actualizare: 30-10-2012 07:36

Posesor al unui premiu Oscar si cunoscut pentru zeci de roluri in filme si seriale de succes, printre care amintim doar "Lolita", "Cei trei muschetari" si mai noul "Familia Borgia", actorul a fost vazut in localitatea Rimetea din Muntii Apuseni.

Jeremy Irons a luat o cina relaxata la un restaurant de acolo si le-a declarat gazdelor ca este incantat de frumusetea locurilor si de ospitalitatea romanilor.

Duminica trecuta, dupa ora 22, celebrul actor a intrat intr-un restaurant din Rimetea ca sa mance ceva. Proprietarul habar n-avea ca o celebritate i-a calcat pragul, dar totusi l-a poftit inauntru, chiar daaca trecuse ora inchiderii.

Jeremy Irons era insotit de o domnisoare blonda. Li s-a pregatit ciorba de perisoare si ceafa de porc la gratar. A savurat incantat bucatele, apoi a gustat niste palinca, impreuna cu proprietarul restaurantului si niste oaspeti de-ai acestuia din Ungaria, printre care si un fotograf. Acesta a facut cateva poze cu actorul, fara sa-si dea seama cine este. Abia cand a ajuns inapoi in Ungaria si s-a uitat mai atent pe fotografii, a realizat cu ce celebritate statuse la masa. Actorul britanic a plecat impreuna cu domnisoara blonda pe o motocicleta, dupa aproximativ o ora. Masa l-a costat 60 de lei, a lasat si un mic bacsis, si, spune proprietarul restaurantului, s-a aratat extrem de prietenos.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO