Incepe Comedy Cluj. Marcel Iures va fi protagonistul unui one man show tulburator

12-10-2012 11:31


Marcel Iures

In cadrul Comedy Cluj, publicul poate participa la spectacolul de teatru "Absolut!", cu Marcel Iures, care se va juca duminica pe scena Teatrului National Cluj. In cele 10 zile de festival sunt programate zeci de filme din categoria comedy-drama.

„Absolut!”, va fi prilejul intalnirii publicului din Cluj-Napoca cu un Marcel Iures cameleonic, protagonist al unui one man show tulburator. Piesa are la baza povestea „Ivan Turbinca” scrisa de Ion Creanga in urma cu mai bine de 130 de ani in urma, dar care prin tandemul Marcel Iures- Alexandru Dabija capata acum noi intelesuri fiind mai actuala ca niciodata.

Horatiu Malaele primeste premiul de excelenta al Festivalului International de Film "Comedy Cluj” 2012. Actor, regizor, caricaturist si scriitor, Horatiu Malaele a realizat roluri memorabile in numeroase filme de lung metraj. Debutul sau ca si actor in lumea cinematografiei a avut loc in anul 1974 (Muntele ascuns – regizor Andrei Catalin Baleanu). Acordarea Premiului de Excelenta in cadrul festivalului va fi prefatata de proiectia filmului „Divort din Dragoste”, film regizat de catre Andrei Blaier, urmata de un dialog informal sustinut de Horatiu Malaele cu publicul sau.

In cele 10 zile de festival, pe langa filmele din concurs vor mai fi si filme din categoria comedy-drama. In acest an sunt inscrise in competitie filmele: Baikonur (regie Veit Helmer, Germania), Ucigandu-l pe Bono/Killing Bono (regie Nick Hamm, Irlanda), Hysteria (regie Tanya Vexler, Marea Britanie/Franta), Chinese Take-Away/ Un Cuento Chino (regie Sebastian Borensztein, Argentina), Pista/The Runway (regie Ian Power, Irlanda/Luxemburg), Stare de soc/Stnaje Soka (regizor Andrej Kosak, Slovenia), OZN in ochii ei/ UFO in Her Eyes (regie Xiaolu Guo, China/Germania), Calatoria/The Trip (regie Michel Winterbottom, Marea Britanie), Montevideo, puterea unui vis/Montevideo, bog te video (regia Dragan Bjelogrlic, Serbia).

Bilete la Comedy cluj costa 9 lei, iar elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de 2 lei reducere. Abonamentele cu 5 bilete costa 35 lei, iar cele cu 10 bilete 60 de lei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO