Iarba din Gruia nu ii prieste lui Miriuta. Tehnicianul cauta inainte de Inviere prima victorie pe teren propriu

Ultima actualizare: 20-04-2014 00:32
CFR Cluj, sport, fotbal, Miriuta

Vasile Miriuta nu a cunoscut inca gustul victoriei in fata fanilor. Tehnicianul are doua remize si doua esecuri in Gruia. Infrangerile au venit chiar cu cele mai mari rivale ale CFR-ului, Steaua si Universitatea.

Miriuta isi poate spala pacatele chiar inainte de Inviere. Echipa sa joaca sambata seara, de la 19.30, cu Ceahlaul, formatie pe care a pregatit-o in tur, in etapa a XXVIII-a a Ligii I.

E invincibil in deplasare

Paradoxal sau nu, Vasile Miriuta are rezultate mai bune in deplasare. Daca acasa a obtinut numai doua puncte, in deplasare antrenorul are opt puncte, fiind neinvins in cele patru partide jucate pe teren strain. O victoria sambata seara ar putea sa o duca din nou pe CFR aproape de cupele europene.

„Nu este imposibil sa prinde Europa. Pregatim meciul cu Ceahlaul si e timpul sa obtine victoria si pe teren propriu”, a declarat Miriuta.

CFR e la opt puncte de o pozitia patru, care ar putea sa duca in Europa League.

Joaca cu tribunele goale

Vestea rea pentru Miriuta este ca meciul de sambata seara se va juca in mare parte cu tribunele goale, asta deoarece partida se joaca chiar inainte de Inviere. Sunt sansa mari sa fie egalata cea mai mica asistenta in Gruia – 500 de personae – in decembrie 2013, cu Sageata. Doar la un alt meci, cu Gloria, in mai 2011 au fost sub 1.000 de persone.

Rezultatele lui Miriuta la CFR:
20. CFR – FC Vaslui 0-0
21. Viitorul - CFR 1-1
22. CFR - Steaua 0-1
23. Corona - CFR 2-2
24. CFR – U Cluj 0-1
25. Pandurii - CFR 0-1
26. CFR - Petrolul 1-1
27. Otelul - CFR 0-1
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO