Hackathon Techsylvania, axat pe inovatia in tehnologie, in curand la Cluj-Napoca

16-05-2014 10:28


Calculator

Evenimentul Techsylvania debuteaza cu un hackathon care va dura 24 de ore si se continua cu o conferinta la care vor participa unii dintre cei mai apreciati profesionisti din domeniul tehnologiei la nivel international.

Intre 31 mai si 2 iunie, in Cluj-Napoca va fi organizat Techsylvania, un eveniment axat pe inovatia in tehnologie, povestile de succes si creativitatea expertilor din acest domeniu.

Hackathon-ul care va avea loc in cadrul Techsylvania se adreseaza dezvoltatorilor care isi doresc sa puna bazele unor aplicatii cu potential disruptiv in domeniul tehnologiilor connected si wearable. Participantii la eveniment vor avea ocazia sa testeze dispozitivele puse la dispozitie de partenerii programului. La final, fiecare echipa isi va prezenta produsul in fata audientei pentru a convinge publicul de potentialul acestuia.

Cea de-a doua parte a evenimentului este conferinta. Pasionatii de tehnologie vor avea ocazia sa fie inspirati, sa intalneasca potentiali investitori, parteneri sau colaboratori si, mai mult decat atat, sa interactioneze in mod direct cu oameni cu preocupari si pasiuni similare.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO