Festivalul International de Dans Contemporan "STEPS" ajunge pe scena culturala a Clujului

Ultima actualizare: 19-05-2014 00:02
festival de dans

Inceputul lunii iunie aduce in premiera pentru viata culturala clujeana o noua manifestare artistica de calibru: Festivalul International de Dans Contemporan „STEPS”. Festivalul va aduce productii de talie mondiala.

Cele doua spectacole eveniment prezentate in premiera pe scena Operei Romane, in 6 si 11 iunie, sunt dedicate atat iubitorilor de dans, cat si celor neinitiati inca in acest tip de reprezentatie, oferindu-le sansa sa se regaseasca intr-o exprimare culturala armonioasa si relaxanta.

Corpul de balet al Operei Romane deschide in 6 iunie Festivalul STEPS cu spectacolul de dans contemporan „Amor, amores”, prezentat in premiera mondiala, in regia si coregrafia maestrului Gigi Caciuleanu.

In 11 iunie, in incheierea festivalului, Compania Cisne Negro din Brazilia, una dintre cele mai emblematice companii de dans contemporan din lume, va incanta publicul clujean cu un mozaic muzical si artistic, intr-un spectacol-regal al dansului.

Apreciat atat de critici, cat si de publicul comercial, Cisne Negro, sunt prezenti la Cluj-Napoca in 11 iunie, dupa un succes rasunator pe marile scene din Brazilia, Anglia, China, Statele Unite, Canada, Spania, Uruguay, Paraguay, Argentina, Germania, Mozambic, Africa de Sud, Chile si Thailanda.

Biletele pentru spectacolele din cadrul Festivalului International de Dans Contemporan STEPS se pun in vanzare incepand cu data de 16 mai si pot fi achizitionate de la Agentia Teatrala, din reteaua Eventim si online de pe www.eventim.ro.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO