EXCLUSIV: Derby de Cluj pe Cluj Arena

Ultima actualizare: 08-09-2012 08:07
Sanatatea Cluj

Sanatatea a facut astazi, de dimineata, cerere catre Consiliul Judetean pentru a juca partida de vineri cu Dejul, pe Cluj Arena. “Respectam casa Universitatii, dar am dori sa jucam si noi macar un meci pe Cluj Arena”.

“Sanatatea e singura reprezentanta a Clujului din Liga3, seria C5, iar Dejul a dat nationalei Romaniei in primavara anului acesta 2 jucatori titulari la nationala”, a spus Aurelian Ghisa, patron Sanatatea.
 

Pentru ca Liga1 a intrat in pauza pentru echipa nationala, patronul Sanatatii si jucatorii sai au un vis nebun: sa joace un meci pe Cluj Arena. Sanatatea a inceput cu dreptul noul sezon cu o victorie la Soimii Pancota, scor 0-1, si vrea acum sa joace meciul cu Unirea Dej, primul de pe teren propriu din acest sezon pe Cluj Arena.

“Respectam casa Universitatii. Nu vrem sa luam casa altuia, vrem doar sa jucam un meci pe acest stadion superb pentru ca si noi, Sanatatea si Unirea Dej, reprezentam la nivelul nostru judetul Cluj si orasul Cluj Napoca in fotbalul romanesc. Am scris si noi un pic de istorie in fotbalul romanesc in ultima perioada. Nu e un secret ca Sanatatea Cluj a fost surpriza Cupei Romaniei in ultimii ani, in timp ce orasul Dej a dat echipei nationale doi titulari: Papp si Deac”, a explicat patronul virusilor Aurelian Ghisa.
 

“Doctorul” a inaintat cererea sa catre Consiliul Judetean si catre firma care administreaza stadionul.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO