Electrizam tribunele la "U" BT – CSM Oradea

10-05-2016 16:15

Electrizam tribunele la „U” BT – CSM Oradea

100 de bilete gratuite la meciul de baschet „U” BT – CSM Oradea sunt oferite de organizatorii Electric Castle Festival. Prezenta in Sala Polivalenta poate aduce si un abonament pentru toate cele 4 zile ale festivalului din luna iulie.

Comunitatea Electric Castle Festival este alaturi de echipa de baschet masculin „U” Banca Transilvania la meciul care va decide parcursul echipei clujene in Liga Nationala. Un numar de 100 de bilete gratuite sunt oferite de catre organizatorii festivalului la meciul de miercuri, 11 mai, de la ora 19:45. A treia partida din cadrul play-off-ului este decisiva pentru clujeni, care au nevoie de o victorie pentru a merge mai departe.

Pentru a putea intra in posesia unui bilet gratuit, clujenii vor trebui sa faca dovada ca au postat pe contul personal de pe o retea de socializare un mesaj de sustinere pentru echipa „U” BT prin care isi indeamna prietenii sa fie prezenti in sala Polivalenta din Cluj, pe tot parcursul meciului. Mesajele trebuie sa contina si hashtag-ul #haideU. Biletele se pot ridica de la „Booha Bar”, pe strada Piezisa nr. 19, marti, 10 mai, si miercuri, 11 mai, pâna la ora 18:00, unde se va prezenta si mesajul publicat online.

In paralel, pe pagina https://www.facebook.com/ElectricCastle, clujenii se pot inscrie pentru a participa la un concurs dotat cu premii in abonamente la festival. Conditia – sa fie prezenti in sala unde, in pauza meciului, vor fi anuntate numele a trei suporteri care vor avea ocazia sa isi testeze abilitatile sportive. Fiecare concurent va putea efectua trei aruncari la cos, iar daca cel putin una este reusita, rasplata va fi un abonament la editia din acest an a Electric Castle Festival.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO