Electric Castle revolutioneaza sistemul de acces si plati in festival

Ultima actualizare: 17-06-2016 00:22
Electric Castle revolutioneaza sistemul de acces si plati in festival

"Mai putin bani cash, mai mult timp pentru distractie”, este oferta lansata de organizatorii Electric Castle participantilor la editia ce va debuta peste doar o luna. Festivalul va avea un sistem revolutionar de acces si plati.

Bratarile primite anul acesta la accesul in festival sunt dotate cu sistem RFID si vor functiona ca un „portofel digital”. Participantii isi vor putea incarca bani in sistem direct online, inainte sau in timpul festivalului, printr-un cont special creat dupa data de 1 Iulie 2016. Exista si optiunea de incarcare la unul din punctele special amenajate in festival, pentru cei care prefera varianta cash sau direct de pe cardul bancar.

Avantajele incarcarii online sunt insa multiple, fiecare utilizator isi poate seta o suma minima pe care sa o aiba pe bratara, iar contul se va alimenta automat daca soldul va scadea sub aceasta suma.

Ce nu se consuma din incarcarile tranzactionate online va fi automat returnat pe cardul bancar de pe care a fost facuta tranzactia in 5 zile de la terminarea festivalului. Platile in festival se vor face exclusiv prin scanarea bratarii la dispozitivele instalate la toate punctele de vanzare (baruri, restaurante, merchandise, etc).

„Ne-am dorit sa gasim solutii pentru a le oferi fanilor nostri cat mai mult timp in fata scenelor sau la activitatile din festival, fara stresul timpului pierdut la cozi. Bratarile RFID sunt ideale pentru ca cresc gradul de confort, practic un spectator poate petrece 4 zile in festival fara sa atinga macar o data bani cash. Tranzactiile la punctele de vanzare sunt mult mai rapide, intrarile in festival vor presupune mai putine formalitati”, explica Andi Vanca, Head of Communications Electric Castle.

Intreg sistemul este implementat in parteneriat cu Intellitix, cea mai mare companie care dezvolta astfel de solutii RFID in zeci de tari din lume la evenimente sau festivale majore precum Coachella, Bonnaroo, Tomorrowland si care garanteaza securitatea si corectitudinea tranzactiilor.

Sistemul este foarte usor de utilizat si de monitorizat, tranzactiile sunt transparente iar utilizatorul informat in timp real, prin email, de sumele cheltuite. Un ghid detailat despre utilizarea acestor bratari va fi publicat pe http://electriccastle.ro/ si disponibil si in brosura festivalului.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO