Dacian Ciolos va fi speaker la TEDxEroilor - Challenging Tomorrow


Ultimul update: Luni 10 Aprilie 2017 07:12
Data publicarii: Vineri 07 Aprilie 2017 16:05
Categorie: Ardeal
Dacian Ciolos va fi speaker la TEDxEroilor - Challenging Tomorrow

TEDxEroilor va invita sa participati la cel mai complex eveniment de tip TEDx din Romania, intre 5 si 7 mai, la Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca.

Conferinta se va desfasura timp de 1 zi si jumatate si va consta in discursuri ale unor speakeri nationali si internationali, networking si schimb de idei deosebite. In plus, in cea de-a treia zi a evenimentului, TEDxEroilor organizeaza TEDxEroilor Adventures – o zi dinamica dedicata unor activitati si ateliere interactive.

Tema evenimentului de anul acesta, Challenging Tomorrow, aduce in discutie provocarile pe care le presupune ziua de maine in domenii si sectoare diferite precum tehnologie, educatie, ecologie, viata sociala, politica, economie si altele.

„La TEDxEroilor credem ca orice provocare este o oportunitate, iar viitorul va arata asa cum ni-l construim. Ca in fiecare an, ne-am propus si la aceasta editie sa aducem sub lumina reflectoarelor idei deosebite care pot avea un impact in comunitate invitand oameni pasionati de ceea ce fac, oameni ale caror idei transformate in actiune pot da forma viitorului.” a declarat Vlad Gliga, curatorul TEDxEroilor.

Gazda evenimentului de anul acesta va fi Stelian Burduhos si va avea placerea de a-i introduce pe scena TEDxEroilor 2017, printre altii, pe:

Dacian Ciolos – fost Prim-Ministru al Romaniei.
Dacian Ciolos este de profesie inginer agronom, meserie aleasa din pasiunea pentru agricultura. Absolvent al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, a fost, printre altele, Ministru al Agriculturii si comisar european pentru agricultura si dezvoltare rurala. Intr-un moment crucial pentru Romania, si-a asumat, ca prim-ministru, responsabilitatea de a lucra cu o echipa guvernamentala neafiliata politic.

 

Lisa Vernon – Uncover Manager, Historic Royal Palaces.
Lisa Vernon este educator de peste 20 de ani, a studiat arhelogia si a lucrat cu metoda de invatamant finlandeza timp de 13 ani. Aceasta contopire de experiente a facut ca ea sa inceapa sa combine obiectele, cladirile si mediul inconjurator pentru a crea metode noi, incitante si stimulante de invatare. Lisa a lucrat ca Manager Senior de Programe intr-un proiect educational in Papua Noua Guinee. De asemenea, a fost Consultant pe Politice de Invatamand in Guvernul Marii Britanii. Momentan, Lisa lucreaza pentru Palatele Istorice Regale din Marea Britanie

Unul dintre momentele artistice va fi asigurat de catre Create.Act.Enjoy, un ONG cultural care de 5 ani activeaza in sectorul independent clujean, pregatind spectacole inedite, performance-uri, atelierele creative, terapie prin arta si productie cinematografica. Productiile companiei au fost prezentate atat in Romania, cat si in Franta, Macedonia, India, Abu Dhabi, Maroc, Polonia, Belarus, Italia.

Printre speakerii confirmati pana acum la TEDxEroilor 2017 se mai numara: Dragos-Nicolae Pislaru - economist, ex-tehnocrat si consultant; Dragos Bucurenci - consultant de comunicare, activist civic si om de televiziune; Denis Tudor - membru in echipa rLoop, castigatoarea a SpaceX Hyperloop Pod Competition; André Krouwel - politolog la Vrije Universiteit Amsterdam si fondatorul Compasului Electoral; Khaled Al Mezayen - antreprenor social, Flaviu Cernescu – daredevil.

Pentru a afla mai multe detalii despre speakerii confirmati la TEDxEroilor 2017 accesati www.tedxeroilor.com si urmariti TEDxEroilor pe www.facebook.com/TEDxEroilor pentru a fi la curent cu ultimele noutati.

Mai multi speakeri, artisti si entertaineri urmeaza sa fie anuntati in curand.

Biletele pentru TEDxEroilor – Challenging Tomorrow se pot achizitiona accesand linkul goo.gl/nE4qTf.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
Clujul gazduieste in acest weekend cea de-a patra editie a Festivalul Transylvania History Days
Clujul gazduieste in acest weekend cea de-a patra editie a Festivalul Transylvania History Days
UBB isi deschide portile pentru viitorii studenti
O noua reprezentatie pe strada Zaracatan: cel mai frumos show de echitatie din Romania se joaca din nou in weekend!
La Cluj-Napoca incepe azi cel mai mare Street FOOD Festival din Romania
Tot ce trebuie sa stii pentru a te distra la maxim la Electric Castle
Programari exclusiv online pentru inmatricularea provizorie a vehiculelor. Ghiseu distinct numere rosii
The Street FOOD Revolution - cel mai mare Street FOOD Festival din Romania ajunge acasa, la Cluj-Napoca
The Street FOOD Revolution - cel mai mare Street FOOD Festival din Romania ajunge acasa, la Cluj-Napoca
Incepe un weekend plin de muzica buna si relaxare la Cluj. Jazz in the Park propune zeci de concerte in parc
S-a deschis Podul Traian din Cluj-Napoca dupa aproape un an de zile
Apa potabila pentru clujeni pe durata caniculei
Jazz in the Park, ziua 2: Dhafer Youssef la Opera Maghiara, concursul international de, concerte in strada si la Pata Rat
UBB scoate la concurs aproape 2.000 de locuri in extensiile universitare