Clujul va fi animat in acest weekend de Transylvania Music Event

19-11-2014 16:41


Clujul va fi animat in acest weekend de Transylvania Music Event

Transylvania Music Event se pregateste de start, iar primele montaje necesare celui mai mare eveniment muzical al toamnei vor incepe in curand la Sala Polivalenta.

Alaturi de artistii anuntati, organizatorii au pregatit toate detaliile care vor face show-ul complet. Scena pe care vor urca RUDIMENTAL, Chicane, Snap!, Ice MC si toti ceilati artisti va avea 100 de metri patrati, iar fanii vor putea urmari spectacolul si pe ecrane LED cu o suprafata totala de 300 de metri patrati. Nici un bass nu va fi ratat. Instalatia de sonorizare va avea o capacitate de peste 60.000 de wati, asigurand conditiile necesare pentru ca fiecare artist sa sune perfect si fiecare spectator sa intre cu adevarat in atmosfera de festival.

Spectacolul de pe scena va fi completat in ambele seri de un showuri cu lasere si flacari, iar organizatorii au pregatit si sute de kilograme de confeti pentru momentele-cheie ale concertelor.

In spatiul generos al noii Sali Polivalente, spectatorii vor avea si toate facilitatile necesare unei seri de nota 10. Vor exista servicii de garderoba, iar parcarea subterana cu o capacitate de peste 400 de masini va putea fi folosita gratuit de participantii la eveniment. Pentru cei care aleg sa vina fara masina, 15 baruri vor oferi bauturi diverse.

Artistii care vor urca pe scena Transylvania Music Event in prima seara, pentru cel mai mare YOUTH PARTY indoor din Romania, au auzit de pregatiri si sunt nerabdatori sa ajunga la Cluj. Rudimental, care vor ateriza vineri, in jurul pranzului, au aflat de la organizatori ca spectacolul va avea loc intr-o sala noua, astfel ca sunt curiosi sa isi faca probele de sunet si sa vada locatia. Tot vineri, inspre seara, va veni la Cluj si Chicane, un artist discret cu privire la viata personala, care spune ca atunci cand nu sustine un concert traieste retras si compune „undeva in muntii Europei”.

Sambata, tot in jurul pranzului, vor ateriza artistii care in aceeasi seara vor fi vedetele celui mai mare RETRO PARTY – We love the 90’s din Romania. SNAP!, Loona, Ice MC si Nana vor profita de timpul ramas pana la a doua seara de festival pentru probe de sunet si pentru a vedea la randul lor spatiul in care organizatorii vor recrea atmosfera anilor `90 prin decoruri speciale.

Pana vineri inclusiv, abonamentele pentru ambele zile ale Transylvania Music Event costa 80 de lei, biletele pentru Youth Party (seara de vineri) sunt in vanzare la pretul de 70 de lei, iar cele pentru We love the 90’s 40 de lei.

Din 22 noiembrie, ora 00:00, biletele pentru prima seara cumparate la intrare vor costa 90 de lei, iar cele pentru a doua seara 50 de lei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO