Chinezii dau iama in CFR

Dată publicare: 08-02-2012 09:40
Dată actualizare: 18-03-2012 09:29


Muresan e al treilea capitan din vestiarul CFR-ului

După ce l-a dat pe Renan în Italia, la Sampdoria, şefii CFR-ului simt că mai pot pierde un jucător. Nu în Serie B sau Serie A, ci în China!

5 goluri şi 9 assisturi sunt cifrele eficienţei lui Moudou Sougou, senegalezul care a impresionat în tur pentru CFR! „Oficiali ai echipelor din China sunt interesaţi de jucători de la CFR dar preţul lor e destul de mare, nu ştiu dacă şi-l pot permite!”, a dezvăluit fostul jucător al feroviarilor, în mandatul lui Conceicao, Bogdan Mara la Sport.ro. De unde ştie el? Mara, acum jucător la UTA, s-a lansat deja şi în lumea impresarilor de jucători, Brandan, fostul lui coleg de la Urziceni şi Alaves, fiindu-i primul „client”. Oferta pentru Brandan a venit la Steaua tot prin intermediul lui Mara.

De cine sunt însă interesaţi chinezii de la CFR? Modou Sougou şi Gabi Mureşan sunt doi fotbalişti „interesanţi” pentru ochii asiaticilor,de care însă şefii din Gruia nu vor să se despartă decât dacă primesc: 3 milioane pe Sougou şi 2,5 milioane pe Mureşan. Care e miza? „Ambii sunt doi fotbalişti vitali pentru CFR în echipa cu care Jorge Costa atacă al treilea titlu din istoria echipei din Gruia”, e părerea unanimă a oficialor din Gruia.

800 de mii de euro a costat aducerea lui Sougou la CFR în vară de la Academica Coimbra, suma reprezentând doar comisionul plătit agentului jucătorului şi „prima de instalare” a senegalezului.

150.000 de euro a plătit CFR plus 4 jucători (Coroian, Bucurică-definitiv, Tilincă, Toma-împrumut 1 an), pe Gabi Mureşan în 2007 când l-a adus pe jucător de la Gloria Bistriţa.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO