Contractul cu Bosch se semneaza saptamana viitoare

Dată publicare: 07-02-2012 18:40
Dată actualizare: 03-11-2012 08:47


Bosch vine la Cluj

A început numărătoarea inversă – în zece zile, reprezentanții companiei Bosch vor semna contractul pentru fabrica pe care o vor construi în comuna clujeană Jucu.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, a făcut publică data semnării contractului cu Bosch. Astfel, în 17 februarie, se va semna contractul între Consiliul Județean Cluj, Tetarom și Bosch. Nemții de la Bosch vor ocupa 21 de hectare în parcul Tetarom III și vor produce componente auto. În următoarele luni, în parcul industrial vor fi ridicate unități de producție, centre de birouri, dar și un parc logistic. „În partea a doua a anului Bosch vrea să producă deja în Cluj”, a spus Alin Tișe.

Potrivit negocierilor purtate de reprezentanții forului județean, contractul se va semna pe o perioadă de 49 de ani. În cazul în care nemții de la Bosch vor decide să rezilieze contractul, vor fi obligați să plătească daune. „Noi vom negocia cu această companie și clauze care țin de eventuale despăgubiri pe care vor trebui să le plătească dacă vor pleca mai repede decât prevede contractul. În ceea ce privește protecția angajațiilor acest lucru va fi făcut prin contractele de muncă”, a adăugat Tișe.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO