Cearta intre doua familii de romi din Mures s-a terminat cu interventia jandarmilor si cu victime

Ultima actualizare: 29-10-2012 16:10
Politie muzica

Un tanar de 18 ani a murit si fratele lui de 25 de ani a ajuns la spital, dupa ce au fost impuscati de jandarmi. La randul lor, doi dintre jandarmi au fost si ei raniti, iar unul a fost internat pentru ca era serios lovit la cap cu o ranga.

Martorii spun ca scandalul a pornit de la o bataie intre doi copii. Familia unuia l-ar fi palmuit pe celalalt baiat, rudele acestuia au sarit si ele si nu peste mult timp a fost nevoie de interventia jandarmilor.

Conflictul a luat amploare, iar rudele si-au varsat furia asupra fortelor de ordine. Un jandarm a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost lovit in cap cu o ranga, iar un coleg de al sau a fost ranit usor.

Jandarmii au folosit armamentul din dotare, dupa ce, spun ei, i-au somat pe agresori si au tras focuri de avertisment. Doi frati au fost loviti de gloante. Familiile celor impuscati ii acuza acum pe jandarmi.

Dosarul a fost preluat de procurorii militari, care vor stabili cum s-au petrecut lucrurile si daca jandarmii au folosit armele justificat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO