Batuta cu bestialitate. Un individ a atacat o femeie de 63 de ani in casa acesteia

Ultima actualizare: 23-08-2013 07:01

Politistii din Baia Mare sunt pe urmele unui barbat care a atacat o femeie de 63 de ani si a batut-o atat de crunt, incat victima zace inconstienta pe un pat de spital.

Atacatorul i-a smuls femeii cerceii din urechi, i-a rupt degetele pe care avea inelele din aur si i-a luat toti banii din geanta. Femeia a fost urmarita de individ chiar din momentul in care a iesit din sediul bancii. Acesta s-a tinut dupa ea pana in casa scarii, si-a pus o cagula pe cap pentru a nu fi recunoscut si a tabarat pe ea.

Victima isi scosese pensia, apoi si-a platit niste facturi si s-a indreptat spre casa, fara sa-l simta pe barbatul care se tinea dupa ea. La intrarea in bloc, s-a oprit la un vecin mai sarac, caruia i-a dat niste bani de paine, apoi a comis o greseala imensa: a lasat usa apartamentului deschisa. Individul care o urmarea atat a asteptat.

Pe femeia inconstienta a gasit-o o vecina, care a trecut pe la ea, dupa ce acesta plecase. A intrat la banuieli cand a vazut usa apartamentului intredeschisa. Femeia de 63 de ani este internata in stare grava la Spitalul Judetean din Baia Mare.

Politistii urmeaza sa stabileasca, impreuna cu medicii, daca i-a fost pusa viata in pericol, caz in care individul ar putea fi acuzat chiar de tentativa de omor, atunci cand va fi gasit. Inca nu se stie exact ce suma i-a furat femeii, pentru ca deocamdata ea nu poate sa stea de vorba cu oamenii legii.

Identificarea individului este oricum extrem de dificila, mai ales ca acesta isi acoperise fata, asa ca victima nu va putea oferi prea multe informatii despre el.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO