Antrenorul CFR-ului nu si-a luat gandul de la vedetele echipei: “Ii astept si pe Tade si Felgueiras"

Ultima actualizare: 25-01-2015 06:53
Antrenorul CFR-ului nu si-a luat gandul de la vedetele echipei: “Ii astept si pe Tade si Felgueiras

Antrenorul CFR-ului nu si-a luat gandul de la vedetele echipei, care nu s-au prezentat la reunire. Eugen Trica spune ca a primit garantii ca jucatorii pe care ii are acum la antrenament vor ramane in retur si testeaza doi fotbalisti dati afara de Rapid.

In ciuda disputelor dintre conducerea CFR-ului si avocatii lui Tade si Felgueiras, Eugen Trica mai spera ca va conta pe cei doi in retur. "Ii astept si pe Felgueiras si pe Tade, pentru ca sunt sub contract cu CFR-ul", a spus antrenorul ardelenilor, care e multumit cu lotul pe care il are la dispozitie. "Sunt 21 de jucatori de camp si patru portari. E un lot numeros, complet. Lotul acesta va ramane. Si Deac si Camora sunt la antrenamente si ma bazez pe ei", a declarat noul tehnician al echipei din Gruia.

CFR testeaza mai multi jucatori in aceste zile, iar printre ei se afla si Savin si Tinc, doi jucatori pusi pe liber in aceasta iarna de Rapid. In aceeasi situatie se afla fostul mijlocas de la Craiova si Targu Mures, Firtulescu si Arnautu, un atacant venit din Liga a III-a, de la Juventus Bucuresti. "Sunt mai multi jucatori in probe si ii vom testa pana la plecarea in cantonamentul din Croatia, pe 29 ianuarie", a declarat Trica, care nu se va mai baza pe fundasul dreapta Susic, care si-a reziliat contractul si a plecat la Sheriff Tiraspol, in Moldova.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO