Allan Pease, unul din cei mai ravniti speakeri ai lumii, vine la Cluj

Ultima actualizare: 16-03-2013 06:55
Allan Pease, unul din cei mai ravniti speakeri ai lumii, vine la Cluj

Allan Pease, cel mai mare specialist in comunicare si in limbajul trupului, vine la Cluj-Napoca unde va sustine seminarul „How to be a people magnet”. Acesta este autorul a 10 carti care au ocupat locul I la categoria bestsellers.

Mr. Body Language, cum este poreclit Allan Pease, este cel mai dorit consilier pe comunicare al vedetelor, autor a 10 carti care au ocupat numarul 1 la categoria bestsellers si a altor 18 carti care fac parte din top 10 bestsellers, lucrarile lui fiind traduse in 53 de limbi. In 27 martie, Allan Pease va sustine, la Cluj-Napoca, seminarul „How to be a people magnet”.

In cadrul evenimentului, participantii vor invata cum sa intoarca, fara efort, in favoarea lor, orice situatie, cum sa tina cele mai bune pretentari, dar si cum sa succes in vanzari, folosind tehnici de comunicare eficiente. Totodata, participantii vor invata sa-si controleze limbajul nonverbal.

Prezentarile sustinute de Allan Pease sunt un adevarat spectacol datorita stilului sau jovial si umorului extraordinar de care da dovada in expunerea sfaturilor. La evenimetul din 27 martie, Mr. Body Language va dezvalui secretele comunicarii eficiente, in toate situatiile vietii si iti va da sfaturi practice pentru a lasa in urma cu mult mediocritatea.

Seminarul „How to be a people magnet” este organizat de Transilvania Business Seminars. Persoanele care doresc sa se inscrie la eveniment o pot face pe site-ul transilvaniabizseminars.ro.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO