Afacerile pornite din pasiune sunt cele mai profitabile

Dată publicare: 30-04-2012 10:43
Dată actualizare: 26-09-2012 23:18


Salon de toaletaj canin, hotel sau cursuri de dresaj. Toate sunt afaceri pornite din pasiune, care au ajuns sa fie, in timp, profitabile. Stapanii animalelor de companie platesc bani frumosi ca sa isi vada prietenii necuvantatori pe maini bune.

Fara nicio grija, acesti parteneri de joaca se distreaza cat e ziua de lunga. Iar cand stapanii sunt plecati in vacanta ori au un program foarte incarcat ii lasa la hotel. Minnie, are sapte luni si cinci pe saptamana nu le duce dorul stapanilor. Hotelul este practic a doua ei casa si in scurt timp a devenit rasfatata angajatilor.

Pentru o zi, daca e vorba de o zi cu noapte, pensiune completa, proprietarii platesc 25 lei, iar daca e vorba de gradinita atunci e 20 lei. Catelusii nu au parte doar de rasfat, ci si de lectii de dresaj. De exemplu, disciplina lui Bonnie il costa pe stapan, intr-o luna, cat salariul minim pe economie. Dar pentru a avea un catel exceptional proprietarii sunt dispusi sa scoata din buzunare mult mai multi bani.

Prietenii necuvantatori trebuie sa arate insa si bine, asa ca stapanii ii duc si la salon. In Cluj exista un astfel de loc unde tinerii interesati invata, in doua luni, cum sa tunda cateii. Un astfel de curs costa 2.600 de lei, dar 80% din cunostiinte sunt invatate prin practica.

Un lucru e cert. Cat timp exista stapani cu dare de mana, gasim si caini fericiti.


VIDEO PROTVPLUS.RO