Actiune de ecologizare. Pescarii din Cluj vor curata in weekend malul si albia Somesului Mic

13-05-2014 12:48


rau

Un club de pescari din Cluj organizeaza sambata o ampla actiune de ecologizare a Somesului Mic, pe maluri si in albia raului, in zona cartierului Grigorescu din Cluj-Napoca.

Actiunea de ecologizare face parte dintr-un proiect mai amplu care prevede introducerea unei portiuni a Somesului Mic in circuitul de pescuit sportiv si a organizarii primei Cupe a Clujului la Pastrav in perioada 24-25 mai 2014. Pe langa pescarii ce vor lua parte la actiune, sunt asteptati si clujenii care sunt dornici sa dea o mana de ajutor.

„Apa este cea mai pretioasa resursa a planetei, dar este epuizabila si e privita ca o resursa strategica. Prin aceasta campanie de ecologizare ne propunem sa subliniem cat de important este pentru clujeni faptul ca un rau traverseaza orasul nostru. Somesul Mic ofera, pe langa multe alte beneficii practice, si un potential de relaxare, divertisment si sport, de care ne putem bucura cu totii, daca il gestionam cu responsabilitate. Ii asteptam pe toti clujenii care doresc sa se alature demersului nostru, sambata, 17 mai, incepand cu ora 9, pe platoul din fata Strandului Sun”, au mentionat reprezentantii Aqua Fishing Club, organizatorii actiunii.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO