Radu Marginean pleaca de la Gloria Bistrita si ar vrea sa se intoarca la UTA

Ultima actualizare: 02-09-2012 16:29
stadion uta

Fostul mijlocaş al echipei UTA, Radu Mărginean, spune că ar reveni la gruparea arădeană dacă vor exista condiţii de promovare. Jucătorul spune că nu va mai continua să joace la Gloria Bistriţa, chiar dacă s-a reuşit revenirea în prima ligă.

“Sunt bucuros că am reuşit o promovare cu Bistriţa, chiar dacă nu voi mai juca acolo. Cu toate problemele, am reuşit să ne adunăm şi să revenim în prima ligă, pe teren. Au fost probleme financiare, dar acum se vor rezolva. Chiar dacă primim banii cu două luni mai târziu, tot îi primim. Vor fi bani din drepturi de televizare. Tocamai din cauza asta ne-am şi mobilizat să câştigăm seria. Dacă nu reuşeam promovarea nici nu mai vedeam salariile.”, a explicat jucătorul arădean.

El spune că a avut unele discuţii de transfer, însă nu exclude alte variante, iar UTA ar fi o prioritate. “Sunt în căutarea de echipă şi în discuţii cu două cluburi. Mai vreau să joc doi sau trei ani în prima ligă. Aş veni şi la UTA în liga a doua dacă ar fi un proiect de promovare şi să ştiu sigur că asta se vrea. Ar fi extraordinar să mai joc doi ani la UTA în prima ligă”, a mai declarat mjlocaşul de acoperire.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO