Procurorii tin la secret stadiul anchetei privind semnaturile falsificate ale lui Gheorghe Ciuhandu

Ultima actualizare: 14-01-2013 02:05
acte

 A trecut un an de la scandalul izbucnit dupa ce la Primaria Arad au fost descoperite acte pe care era falsificata semnatura fostului edil sef din Timisoara, Gheorghe Ciuhandu.

 De atunci, nicio informatie noua nu a scapat de la procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, care fac cercetarile in acest caz.

Tot ce spun procurorii este ca cercetarile continua, asta desi inca de acum un an se putea presupune usor cine avea interesul falsificarii documentelor.

Cercetarile nu au fost finalizate. In acest stadiu al cercetarilor, nu pot fi oferite informatii suplimentare”, a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, procurorul Flavius Chis.

Semnatura lui Ciuhandu a fost falsificata la mijlocul anului 2011, pe scrisori de recomandare depuse la Primaria Arad de firma timisoreana Confort, pentru a putea participa la licitatii pentru lucrari publice.

Recomandarile pareau semnate de Ciuhandu si alti sefi din Primaria Timisoara. Functionarii aradeni au mirosit falsul pentru ca actele primite erau doar in copii, astfel ca au cerut verificarea autenticitatii lor. Cateva luni mai tarziu, a venit si raspunul de la Ciuhandu, care sustinea ca nu are legatura cu actele respective. 

Au mai trecut doua luni pana cand procurorii au intrat pe fir, autosesizandu-se, pentru ca nici Primaria Arad si nici Primaria Timisoara nu au depus reclamatii, ambele institutii aruncand responsabilitatea celeilalte parti. 

Cercetarile efectuate in prezent de procurorii aradeni sunt pentru infractiunea de fals material in inscrisuri oficiale.

Semnatura primarului Timisoarei si cea a directorului de la Drumuri, falsificate

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO