Falsi asistenti sociali strang donatii de la firme pentru un presupus caz umanitar

Dată publicare: 22-06-2012 12:55
Dată actualizare: 04-11-2012 01:00


Bani

 Autoritatile din Arad sunt pe urmele unor falsi asistenti sociali care in ultimele zile au vizitat mai multi patroni, carora le-au cerut donatii in numele Primariei, care ar vrea sa ajute un copil grav bolnav.

Nu se stie cati patroni au fost inselati in acest fel, insa cert este ca multi nu s-au lasat pacaliti si au sunat la Primarie, pentru a verifica daca exista o astfel de campanie de colectare de fonduri. Primaria Arad a reactionat public, printr-un comunicat remis astazi, negand implicarea in acest tip de colectare de fonduri.

“Precizam ca Primaria Municipiului Arad si institutiile subordonate nu autorizeaza desfasurarea de activitati de colectare de fonduri umanitare <<din poarta in poarta>>. Persoanele respective nu sunt angajati sau colaboratori ai institutiei iar serviciile de specialitate nu au cunostinta despre existenta cazului umanitar in beneficiul caruia sunt pretinse donatiile”, se arata in comunicat.

Unii patroni au spus ca banii au fost ceruti de o doamna foarte cocheta, care aproape ca i-a pacalit si cu felul in care vorbea. Altii au indicat tineri gata sa rupa si chitante pentru sumele pretinse. Poliţia Locala Arad incearca sa dea de urma falsilor asistenti sociali, patruland mai mult prin centrul orasului, acolo unde a fost semnalata cel mai mult prezenta lor.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO