Cozi kilometrice in vama Nadlac. S-a stricat un cantar pentru automarfare

Ultima actualizare: 20-06-2013 03:04
aglomeratie nadlac

 O coloana de peste sase kilometri de automarfare s-a format astazi in vama Nadlac, dupa ce unul dintre cantarele pentru camioane, de pe sensul de iesire din tara, s-a stricat.

 Autoritatile ungare au anuntat ca din cauza defectiunii aparute nu poate fi folosita decat una din cele doua benzi de intrare in aceasta tara destinate camioanelor.

Daniel Iancu, purtator de cuvant al Politiei de Frontiera Arad: “Autoritatile de frontiera maghiare ne-au informat ca, in P.T.F. Nadlac, instalatia de cantarire a automarfarelor de pe sensul de intrare in Ungaria, respectiv iesire din Romania, s-a defectat, motiv pentru care formalitatile de frontiera asupra automarfarelor se efectueaza pe o singura banda”.

Potrivit sursei citate, cantarul este fisurat si va fi reparat cel mai devreme marti, cand traficul ar putea reveni la conditiile normale. Pana atunci, pentru a evita stationarea in coloana formata dar fi pentru a aglomera si mai mult aceasta vama, soferii de automarfare sunt sfatuiti sa faca un ocol pana la Varsand sau Bors.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO