Ce a patit un batran de 80 de ani din Arad care a primit in casa o amica pentru a-i face masaj

29-08-2013 14:03


masaj

 Batranul de 80 de ani a cunoscut-o pe femeia de 57 de ani la un centru pentru varstnici aflat in cartierul in care locuia. Intre cei doi a luat nastere in scurt timp o amicitie.

Nu a durat mult si femeia s-a oferit sa-i faca batranului un masaj la domiciliu. Asa s-a si intamplat. Femeia s-a dus la amicul sau acasa si i-a facut masajul promis. Imediat dupa ce a plecat insa, batranul a constatat ca a ramas fara economii. Fara sa stea mult pe ganduri, barbatul a banuit-o de furt pe amica sa si a anuntat politia.

El le-a spus oamenilor legii ca nimeni altcineva nu intrase la el in casa in ultima perioada si ca e sigur ca femeia este cea care l-a pradat de cei 15.000 de lei, pe care nu ii tinea intr-un loc prea ferit. Cel mai probabil, spune el, femeia a cotrobait printre lucrurile sale inainte sa paraseasca locuinta.

Politistii au reusit sa dea de urma femeii, insa asupra ei nu au gasit banii batranului, fapt pentru care ea este deocamdata cercetata in stare de libertate. Oamenii legii nu au probe care sa demonstreze ca ea ar fi fost hoata.

Daca se va dovedi in cele din urma ca ea a fost cea care a pus mana pe banii amicului sau, risca sa stea dupa gratii in urmatorii 7 ani.

Sursa: Pro TV

Tags: hoata, masaj, batran, arad,

VIDEO PROTVPLUS.RO