Amanta lui Adrian Buleu a ajuns astazi in fata magistratilor. Ce declaratii a facut tanara de 17 ani

04-10-2013 14:51


adrian buleu

Adrian Buleu, acuzat ca l-ar fi omorat pe omul de afaceri Abel Apostol din Arad, a aparut din nou in fata magistratilor. De aceasta data, pentru a asculta marturia iubitei sale Madalina, o tanara de 17 ani.

Daca in timpul urmaririi penale, aceasta a dat declaratii importante, pe baza carora anchetatorii au reusit sa il acuze pe Buleu, astazi, in fata judecatorului, tanara a spus ca a declarat toate acele lucruri doar la presiunea politistilor.

Tanara Madalina si Adrian Buleu s-au cunoscut in aprilie anul trecut, cand ea a venit la restaurantul lui Abel Apostol, interesata de un post de ospatar. Buleu ar fi angajat-o imediat si, mai mult, dupa nici o luna, intre cei doi s-a infiripat si o poveste de amor, desi fata avea pe atunci doar 16 ani.

Relatia a evoluat, cei doi s-au si mutat impreuna, desi Buleu era casatorit. Acesta a dus-o pe Madalina in Belgia unde el a lucrat ca barman cateva luni, si unde ea a recunoscut azi, ca a practicat prostitutia, dar a lucrat si intr-un restaurant.

Astazi, la proces, ea nu a mai recunoscut ca Adrian Buleu i-ar fi dat sa ii pastreze arma si nici ca acesta i-ar fi promis ca vor fi impreuna insa inainte de asta, cineva trebuie sa moara.

Declaratiile de astazi ale fetei au starnit indignare in randul familiei si prietenilor lui Abel Apostol.

Albert Apostol, fiul victimei: "E o mincinoasa, a recunoscut ca a lucrat in vitrina in Belgia, nu stiu daca asemenea persoane pot fi credibile, a spus ca a fost batuta, si-a schimbat declaratiile de trei ori, daca o intrebi ceva concret spune ca nu isi aminteste" .

Willy Glasser, prietenul lui Abel Apostol: "Declaratii mincinoase, contrradictorii, duc la concluzia ca si ea si Alina sunt complice, astept sa fie acuzate si sa ajunga alaturi de el. Sunt convins ca sunt complici, nu cred ca s-au inteles, au luat parte la crima sperand ca vor avea avantaje si acum se apara toti trei impreuna".

In timpul procesului, Madalina le-a spus judecatorilor ca nu s-a uitat in noaptea de 1 mai sa vada ce i-a pus Adrian Buleu in geanta. Initial, ea a recunoscut in declaratia pe care a dat-o politistilor ca a vazut pistolul iubitului ei.

Dan Ungureanu, avocatul familiei Apostol: "Nu e surprinzatoare declaratia de astazi a martorei, ea e tulburata, a marturisit ca inculpatul a sunat-o in repetate randuri, credem ca ce a zis ea, e ca sa intareasca ca el a incercat sa isi faca prin ea un alibi. Personal am asistat la declaratiile ei de atunci si a fost sincera. Pentru ca azi a spus altceva, credem ca se urmareste de inculpat si de apropiatii lui un alt curs al procesului".

Astazi a mai fost audiat si cel care i-a vandut lui Adrian Buleu sistemul de camere de supraveghere care de la sfarsitul lunii aprilie si pana la data de 2 mai, nu a functionat. Barbatul a explicat ca sistemul de supraveghere este prevazut cu un intrerupator care poate opri sau porni inregistrarea.


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO