Alti doi dansatori ai care au participat la Zilele comunei Simand au ajuns la spitalul din Arad


Ultimul update: Vineri 06 Septembrie 2013 07:07
Data publicarii: Marti 03 Septembrie 2013 15:09
Categorie: Arad
spital arad

 Inca doi tineri care au participat in weekend-ul trecut la Zilele comunei Simand, au ajuns in aceasta dimineata la sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean din Arad, cu simptome de toxiinfectie alimentara.

 Cu ei, numarul celor au ajuns la spital a ajuns la 11. Cei doi, de 17 si 22 de ani, sunt acum in grija medicilor, dupa ce, la fel ca si ceilalti au prezentat greata, varsaturi, scaune diareice si dureri abdominale. Totul, dupa ce au mancat din tocanita preparata de bucatarii din comuna.

Toti tinerii care au ajuns pe mana doctorilor faceau parte din ansambluri folclorice si dupa ce si-au prezentat programul la Zilele comunei Simand, au fost invitati la masa. Specialistii de la Directia de Sanatate Publica Arad au inceput ancheta si au luat probe din mancarea servita, pe care le-au trimis la laborator. Cel mai probabil, rezultatele vor sosi maine, si atunci se va sti exact care a fost cauza imbolnavirilor. De vina poate sa fie mancarea stricata sau igiena precara a celor care au preparat-o.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO