Crin Antonescu: "Avem sanse sa trecem in turul doi!" VEZI TOT DISCURSUL!

Ultima actualizare: 02-08-2012 01:56

Liderul PNL, Crin Antonescu, nu si-a putut ascunde dezamagirea. Laudele pe care partidul sau le-a primit de la ambii finalisti nu l-au consolat decat in prea mica masura.

 
Candidatul liberalilor a declarat ca nu-si va recunoaste infrangerea inainte sa afle rezultatul final al numaratorii voturilor.

"Ii rog pe reprezentantii mei si ai PNL la urne sa nu ia in seama aceste sondaje inca o data mincinoase, sfruntat mincinoase, pentru care cineva va trebui sa dea seama in fata opiniei publice. Ii rog sa nu le faca jocul, sa nu fie demoralizati, sa stea sa numere voturile. Avem sansa de a trece in turul doi", a sustinut Crin Antonescu.

Desi primele rezultate il plaseaza pe locul trei in cursa pentru Cotroceni, candidatul PNL s-a declarat fericit. A reusit, spune el, sa dea un semnal romanilor de bun simt care au dreptul si posibilitatea de a hotari soarta tarii lipsit fiind de mijloacele pe care "cei doi abonati ai puterii politice din Romania", Traian Basescu si Mircea Geoana, le-au avut.

"Multumesc tuturor romanilor care astazi au iesit la vot. Le multumesc in special celor tineri, care pentru prima data dupa multi ani vin la vot. Le multumesc studentilor care au vrut sa dea un vot pentru viitor. Sunt fericit, pentru ca am reusit sa trimit un semnal catre romanii de bun simt. Va multumesc din suflet romani, va multumesc tineri", a declarat Antonescu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO