Monica Macovei, mesaj de sustinere pentru Klaus Iohannis. Ce i-a transmis noului presedinte al Romaniei

17-11-2014 18:08


Monica Macovei

Monica Macovei l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victorie, printr-un mesaj publicat pe pagina ei de Facebook, si a transmis un mesaj de multumire pentru toti cei care au mers duminica la vot.

"Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis! Sunt mandra de romanii din tara si din lume care au votat cu mic si mare, cu speranta si cerbicie impotriva lui Ponta si a dictaturii hotilor, care ne-au furat si bani, si voturi. Sunt mandra de romanii din lume care si-au daruit o zi din viata ca sa voteze. Ponta a fost invins si de romanii care au stat 15 ore in picioare, umiliti, fara sa poata vota. Sunt fericita ca romanii de acasa au protestat pentru dreptul la vot, nu al lor, ci al romanilor din lume, si asa ne-am reunit.

 Il felicit pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta. Are de partea lui speranta a milioane de romani care nu doresc sa mai fie umiliti si furati de politicieni. Milioane de romani care vor respectarea statului de drept si justitie independenta, vor bunastare si libertate", a transmis Macovei pe reteaua de socializare.

 

 

Monica Macovei s-a aflat, duminica, la sectia de votare nr. 150, din Londra, una dintre cele mai aglomerate puncte de exprimare a votului, unde oamenii au stat la coada chiar si 10 ore. Candidata din turul I al alegerilor prezidentiale a publicat in permanenta pe Facebook imagini si video-uri de la coada de mii de oameni din Londra.

 

 

Dupa turul I al alegerilor, Monica Macovei a anuntat ca il sustine pe Klaus Iohannis, insa cu conditia ca acesta sa semneze o scrisoare cu 10 cerinte minimale privind "chestiuni de principii" legate de justitie, economie si de lupta anticoruptie.

Citeste mai multe aici: Monica Macovei ii trimite lui Iohannis o scrisoare cu 10 cerinte si asteapta raspuns semnat pentru a-l vota
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO