Ziua a 16-a de proteste in Capitala. Aproximativ 300 de oameni au cantat imnul in Piata Victoriei. "Afara, tradatori de tara"

Ultima actualizare: 18-02-2017 07:14
protest victoriei

Oamenii s-au adunat si miercuri seara in Piata Victoriei pentru a 16-a zi de proteste. Si in fata Palatului Cotroceni 100 de oameni si-au exprimat sustinerea pentru Guvern.

UPDATE 22:45 Dupa ce au intonat imnul si la ora 22:00, manifestantii au inceput sa paraseasca zona. O batrana strangea gunoaiele ramase in piata. La protestul de miercuri seara, multi au venit cu insigne, caciuli si stickere cu mesajul "#rezist".

Aproximativ 300 de persoane s-au aflat miercuri seara, in Piata Victoriei.

UPDATE 21:05 La aceasta ora, in Piata Victoriei sunt cateva sute de protestanti. Multi poarta banderole tricolore pe brat cu mesajul "#rezist". Se scandeaza "Afara, afara, tradatori de tara!", "DNA sa vina sa va ia!", "Demisia!", "PSD, ciuma rosie!", "Hotii, hotii!".

Pe pancartele afisate in piata se poate citi "Comunismul n-a murit, este Dragnea travestit!", "They will not control us, we will be victorious", "Ati jurat stramb pe Biblie. Calugariti-va", "Noi am vrut 300. Ei au devenit 600", "Rezistam!". La ora 21,00, cei prezenti au aprins luminile telefoanelor mobile si au intonat Imnul National.

UPDATE 21:00 Manifestantii care s-au adunat miercuri seara in fata Palatului Cotroceni au inceput sa plece incepand cu ora 20:30. Conform unor surse, la momentul de varf, peste o suta de persoane au participat la aceasta manifestatie.

Aproximativ 100 de persoane se afla miercuri seara in Piata Victoriei din Capitala, in cea de-a 16-a zi de proteste antiguvernamentale.

In Piata Victoriei, la aceasta ora sunt aproximativ 100 de persoane, in cea de a saisprezecea zi de proteste declansate dupa adoptarea Ordonantei de Urgenta privind modificarea codurilor penale.

Manifestantii fluiera si scandeaza: "Demisia", "DNA sa vina sa va ia", "Jos Guvernul", "Hotii". Circulatia se desfasoara normal in Piata Victoriei, manifestantii fiind supravegheati de jandarmi. Multe dintre masinile care trec prin zona claxoneaza in semn de sustinere pentru demonstranti, relateaza news.ro.

De asemenea, aproximativ 100 de oameni protesteaza si in fata Palatului Cotroceni, pentru a 11-a zi la rand, cerand demisia presedintelui Klaus Iohannis.

Manifestantii - care au steaguri tricolore si pancarte cu mesaje precum "Jos DNA, Politia politica", "Noi am votat, tu ne-ai dezbinat" , "Iohannis, tu nu esti romanul meu" - huiduie si scandeaza ”Demisia”.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO