Zeci de ghivece cu canabis, descoperite în locuința unui bărbat din Dolj


Ultimul update: Joi 20 Februarie 2020 08:35
Data publicarii: Miercuri 19 Februarie 2020 17:43
Categorie: Stiri actuale

Un bărbat din Dolj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În urma unor percheziţii poliţiştii au găsit la locuinţa acestuia 90 de ghivece în care cultivase cannabis, 150 de grame de cannabis, precum şi materiale şi ustensile folosite la prepararea şi consumul de droguri de risc, transmite Agerpres.

Potrivit DIICOT, acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, procurorii stabilind că a fost implicat în înfiinţarea unor culturi de droguri de risc (cannabis) şi distribuirea acestora pe raza municipiului Craiova.

"În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că, în perioada 2017-2019, inculpatul B.L.A. a comandat în mai multe rânduri echipamente pentru înfiinţarea de culturi in-door de cannabis. La data de 17.02.2020, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de trei percheziţii domiciliare pe raza judeţului Dolj în urma cărora au fost descoperite două culturi in-door de cannabis, înfiinţate începând cu luna noiembrie 2019, şi au fost ridicate 90 de ghivece în care se aflau plante de cannabis, două instalaţii complet utilate folosite la întreţinerea culturilor, 150 de grame de cannabis, precum şi materiale şi ustensile folosite la prepararea şi consumul de droguri de risc", se precizează într-un comunicat al DIICOT.

Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO