Targu Jiu: 17 raniti dupa ce masina unei soferite a lovit un microbuz plin cu oameni

Ultima actualizare: 07-11-2012 01:13

Momente sinistre pentru 19 pasageri dintr-un microbuz care facea o cursa locala in Gorj. La intrarea in Targu Jiu, un autoturism care a iesit dintr-o strada laterala nu a mai oprit la stop si a intrat direct in masina de transport.

Pentru ca drumul era in panta, impactul a fost atat de puternic incat microbuzul s-a invartit pur si simplu prin aer, a lovit alte doua vehicule ca pe popice si s-a oprit pe-o parte, dupa o alunecare de cativa zeci de metri.

Microbuzul venea de la Targu Carbunesti spre Targu Jiu si marele noroc a fost ca, in momentul impactului, nimeni nu statea in picioare. In autoturismul ivit brusc, de pe un drum lateral, se aflau o soferita si bebelusul ei de trei luni, din fericire fixat in scaunul lui special pentru copii.

Martorii spun ca pe drumul in panta, impactul a fost atat de puternic incat microbuzul a fost azvarlit la zeci de metri distanta, dupa ce-a izbit alte doua masini. Au urmat clipe de panica.

Sansa a facut ca accidentul sa se petreaca la cateva sute de metri de sediul ISU Gorj, asa ca, imediat ce s-a dat alarma, pompierii si opt ambulante au putut interveni rapid.

Niciunul dintre raniti nu este insa in stare critica. Soferita care a provocat accidentul are dosar penal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO