Vremea se incalzeste in toata tara, joi, iar temperaturile ating 17 grade in Sud. Prognoza pentru finalul saptamanii

Ultimul update: Duminica 31 Ianuarie 2016 07:02
Data publicarii: Joi 28 Ianuarie 2016 08:26
Categorie: Vremea

Ziua de joi ne-aduce vreme calda; ceata in zonele joase si cativa stropi de ploaie pe inserat. Maximele termice ajung in intervalul 2...17 grade.

In Dobrogea si Baragan gasim vreme frumoasa, cu putina ceata in orele diminetii si multe perioade cu soare peste zi. Temperaturile, in crestere fata de ieri, ajung la 8...9 grade. In Moldova sudica si in nordul Munteniei ceata este prezenta din loc in loc la inceputul zilei. Apoi se arata soarele si se incalzeste simtitor fata de ziua trecuta, cand am avut 2...3 grade. Astazi vom avea maxime de 7...8 grade.

Temperaturile continua sa creasca si in jumatatea nordica Moldovei. Se vor atinge pana la 12...13 grade- valori neobisnuit de mari pentru aceasta perioada. Spre seara ar putea sa cada cativa stropi, iar la munte vor fi conditii sa apara lapovita. Tendinta de incalzire a vremii se pastreaza si in nordul Transilvaniei si in Maramures.Temperaturile urca pana la 7...8 grade; cerul va fi cam innorat, iar la apropierea serii e posibil sa ploua slab, trecator.

Se-aduna norii si in regiunile vestice, insa pe aici nu sunt semne de ploaie. Temperaturile se mentin peste valorile obisnuite la aceasta data si vor ajunge la 9 grade Celsius. Dimineata, in zonele joase este ceata densa si vizibilitate redusa. Centrul Romaniei va avea vreme calda; innorari, dar si scurte momente cu soare. Maximele se vor situa intre 6 si 10 grade, iar dupa lasarea noptii vor fi conditii pentru precipitatii slabe, indeosebi sub forma de ploaie.


In sud-vestul tarii este putina ceata la campie in orele diminetii; apoi asteptam vreme frumoasa si temperaturi cu mult peste valorile obisnuite. Vantul prinde putere, iar maximele urca pana la 15 grade.

Temperaturi de pana la 8 grade Celsius si ninsori slabe la munte si in Dobrogea, marti. Prognoza meteo pana vineri


Ceata va fi prezenta la inceputul zilei si in zonele joase din sud. Dupa risipirea ei vom avea timp frumos si temperaturi in crestere. In dealurile Munteniei se vor atinge chiar si 16...17 grade.

In Bucuresti se anunta atmosferaplacuta, cu soare, innorari trecatoaresi vant cel mult moderat. Maxima, mai potrivita pentru luna martie, ajunge la 9 grade Celsius. Spre dimineata apar conditii de ceata si termometrele vor indica in jur de 2 grade.

La munte gasim vreme frumoasa si calda. Maximele din statiuni vor fi comparabile cu cele de la campie. Vantul va sufla mai tare pe creste, iar catre seara si la noapte ar putea sa ploua slab sau sa cada lapovita in zona Carpatilor Orientali.

Cum va fi vremea in urmatoarele zile:

Vineri temperaturile scad usor, dar se mentin peste valorile obisnuite. In plus va ploua in nord, nord-vest, centru si est. Pe la munte va ninge; trecator apar ninsori si prin Maramures, Transilvania si Subcarpatii Moldovei.

Sambata vom avea multa ceata, burnita si atmosfera inchisa prin vestul, centrul si sudul tarii. In rest se arata soarele. Temperaturile raman peste cele obisnuite.

Duminica se incalzeste din nou, mai tare in zona Banat-Oltenia si in nordul Moldovei. La campie va fi ceata persistenta, iar catre seara, revin ploile in vest, centru si nord.

Temperaturile cresc accentuat in toata tara si ajung miercuri pana la 13 grade Celsius. Prognoza meteo pana sambata

Temperaturile cresc accentuat in toata tara si ajung miercuri pana la 13 grade Celsius. Prognoza meteo pana sambata

vara

Zile neobişnuit de calde în toată ţara. Temperaturile ridicate sunt însoţite de averse puternice

Vreme foarte caldă în toată țara, cu posibile averse la munte. Prognoza meteo

Furtuni în București și în mai multe zone din țară. Joi, episodul se va repeta

Un val de aer nord-african loveşte România. Zonele unde se anunţă furtuni violente

Vreme neobişnuit de caldă, dar instabilitatea creşte peste tot. Ploile vin în mai multe reprize

Vreme neobişnuit de caldă pentru această perioadă. Ploile se întorc însă de marți

vremea

Temperaturi de iunie în Oltenia. Zonele în care sunt așteptate ploi

Vreme frumoasă și temperaturi neobișnuit de calde în toată țara

Vremea 20 aprilie. Temperaturi mai scăzute şi ploi de scurtă durată

Locul din România unde zăpada măsoară 174 de centimetri. Avertismentul meteorologilor

Vremea 19 aprilie 2018. Ploi slabe, în mai multe regiuni

Vremea 18 aprilie. Va continua să plouă, cu întețiri ale vântului în mai multe regiuni