Violatorul care teroriza femeile din Sectorul 3 al Bucurestiului si-a recunoscut, senin, faptele: "Eram baut"

Ultima actualizare: 29-04-2014 16:33

Marturii cutremuratoare ale unor femei agresate au ajuns pe birourile politistilor din Bucuresti. Toate victimele au povestit ca un necunoscut le-a urmarit, a incercat sa le talhareasca si sa le violeze. Din pacate, in unele cazuri, a si reusit.

Anchetatorii au un suspect si au cerut imediat sa fie arestat preventiv, mai ales ca acesta si-a recunoscut faptele, cu seninatate.

Suspect: Am baut si nu am mai stiut ce fac. Din cauza la bautura nu imi amintesc prea bine. Imi pare rau.
Reporter: “Nu ti-a fost mila de femeile acelea?
Suspect: “Ba da.

La doar 20 de ani, acest individ a devenit spaima femeilor din sectorul 3. Unele dintre ele au cerut ajutor la politie.

Ovidiu Paduret, comisar sef politie, Sectia 13: "Dupa lasarea intunericului, urmarea victimele care coborau in zona metroului 1 Decembrie pana catre locuinta, si in scara blocului comitea infractiunea. De obicei, inainte de comiterea infractiunii, intr-unul din barurile din zona consuma bauturi alcoolice, probabil ca sa isi faca curaj."

Cand s-a vazut in fata probelor, individul nu s-a mai ascuns.

Prima dintre victime a fost o tanara de 22 de ani, pe care in miez de noapte a urmarit-o pana in scara blocului, apoi a batut-o si a violat-o. Nu dupa mult timp, a urmat o alta: a vazut-o cand cobora din tramvai, s-a tinut dupa ea pe o straduta si a atacat-o. Desi speriata, aceasta a reusit sa se lupte si sa fuga.

Politistii care l-au prins pe barbatul acuzat de viol si de talharie cred ca numarul victimelor sale, pe care incepea sa le vaneze de la metrou, e mai mare de trei. Anchetatorii le roaga pe toate femeile abuzate de el sa vina sa depuna plangere la politie.

Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca pana la 15 ani de inchisoare.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO