Un bărbat a fost bătut crunt de hingheri după ce a încercat să elibereze mai mulți câini

31-01-2020 08:05


Un bărbat din Focșani ar fi căzut victimă hingherilor, după cum spune chiar el. Omul a ajuns cu răni la spital după ce angajații firmei de ecarisaj l-ar fi bătut crunt pentru că a încercat să scape câțiva câini din mâinile lor.

Scenele derulate într-un cartier din Focşani au fost surprinse de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum bărbatul de 51 de ani se îndreaptă spre maşina de ecarisaj, apoi deschide portiera. După un schimb de replici cu unul dintre angajaţi, un alt hingher l-ar fi atacat pe omul care a sărit în ajutorul câinilor fără stăpân.

Dida Tatu, soția victimei: "I-au dat cu bâta metalică în cap, la care i-a spart capul şi ochiul. Nu am putut să văd aşa ceva, dar omoară omul."

Sebastian Tatu, fiul victimei: "Unul l-a înjurat pe tata şi după aia cred că a existat un schimb de vorbe şi după aia au dat în el. I-au dat cu ce prind ei câinii, i-au dat în cap, dacă îi dădea în moalele capului îl omora."

Bărbatul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Alina Cosma, purtător de cuvânt SJU Focșani: "Pacientul a ajuns la UPU unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial cu plaga contuza frontală şi o contuzie toracică."

Între timp, poliţiştii au început cercetările.

Lidia Brasoveanu, IPJ Vrancea: "În cauză a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violente urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs fapta."

Incidentul a ajuns şi în atenţia primăriei.

Cristi Misăilă, primar Focșani: "În funcţie de rezultatul cercetărilor vom stabili cine este vinovat, dacă cei de la ecarisaj sunt vinovaţi vom lua măsuri disciplinare care se impun."

Cei doi hingheri, de 20, respectiv 36 de ani, riscă să rămână fără loc de muncă, dar şi să fie trimişi în spatele gratiilor, în cazul în care acuzaţiile se dovedesc a fi adevărate. Potrivit anchetatorilor, în momentul conflictului, victima avea o alcoolemie de 0,26 miligrame alcool pur în aerul expirat.

VIDEO PROTVPLUS.RO