Cine e agresorul care a atacat-o pe tanara din Oradea in noaptea de Inviere. A amenintat-o ca o mutileaza daca nu ii cedeaza

Ultima actualizare: 30-04-2014 07:00

Camerele de supraveghere au jucat un rol esential in capturarea agresorului care in noaptea de Inviere a lovit cu salbaticie o femeie pe un pod din Oradea si a incercat sa o violeze.

 

Anchetatorii spun ca victima inspaimantata nu a apucat sa il vada prea bine si i-ar fi fost greu sa-l descrie pentru a-i intocmi un portret robot.

Individul are 43 de ani si este un violator in serie, eliberat de curand, din inchisoare. A mai fost condamnat pentru doua violuri si cercetat pentru inca doua tentative de viol

Agresorul, surprins de camera de supraveghere, a fost identificat repede de politisti, care si-au dat seama cu cine au de-a face imediat ce au vazut imaginile.

Gheorghe Vidican, prim-procuror Parchetul Oradea: "Parerea mea e ca fara aceste imagini surprinse de camerele de supraveghere solutionarea dosarului era foarte greoaie."

Agresorul si-a atacat victima pe un pod din Oradea, putin dupa ora 5 dimineata, in prima zi de Pasti. S-a apropiat de fata care se intorcea de la slujba de Inviere si a lovit-o cu putere.

Victima le-a declarat anchetatorilor ca a trait momente cumplite. Individul a amenintat-o ca daca nu va ceda si nu va intretine relatii sexuale cu el, o mutileaza. Nu stia insa ca totul este inregistrat, o proba cheie in ancheta.

Gheorghe Vidican prim-procuror Parchetul Oradea: "Autorul acestei agresiuni, practic a venit din spatele victimei, victima nu putea sa dea niste indicatii in ceea ce priveste semnalmentele acestei persoane care a agresat-o. "

Cu ultimele puteri, tanara, desi aproape inconstienta, a reusit sa se prinda cu un brat de balustrada podului. Agresorul nu a reusit sa-i desprinda mana si sa o traga dupa el sub pod, pe malul raului.

Camerele au surprins si momentul in care individul a lovit-o din nou cu furie si a incearcat sa-i desclesteze mainile.

Norocul fetei a fost ca prin zona a trecut un barbat, iar agresorul l-a zarit si s-a indepartat. Fata s-a ridicat singura si a sunat la 112. Cosmarul a durat trei minute si jumatate.

Mama celui capabil de aceasta agresiune in noaptea de Inviere spune ca, din pacate, nu mai poate face nimic pentru fiul ei. Acum aproape 10 ani, chiar in satul natal, el a intrat noaptea peste o batrana si a violat-o.

Disperata, femeia nu poate decat sa accepte soarta cumplita.

Individul este arestat pentru 29 de zile. A mai fost condamnat pentru talharii si doua violuri si cercetat pentru doua tentative de viol.  A fost insa eliberat pentru buna purtare, anul trecut.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO