VIDEO șocant cu o angajată din Timișoara care se luptă cu doi hoți. Nimeni nu a intervenit


Ultimul update: Duminica 17 Noiembrie 2019 08:44
Sursa: Tion
Data publicarii: Duminica 17 Noiembrie 2019 07:05
Categorie: Stiri actuale
Timiș

O scenă incredibilă a fost surprinsă de camerele de supraveghere dintr-un magazin, sâmbătă după-amiază, la Timișoara.

Mai mulți bărbați, dar și o angajată a magazinului stau nepăsători, în timp ce o vânzătoare se luptă cu hoții. Femeia reușește să îl culce la pământ pe unul dintre ei, însă acesta reușește totuși să scape, potrivit Tion.

Bătaia se desfășoară sub privirile mai multor bărbați, clienți ai magazinului, dar și sub privirile unei colege de-a vânzătoarei curajoase.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în interiorul magazinului Profi de pe Bulevardul 16 decembrie 1989 din Timișoara și totul a fost filmat de camerele de supraveghere. În imagini pot fi observați cei doi hoți, de 38 și 29 de ani. Cel mai în vârstă fură niște produse de pe un raft și se îndreaptă, însoțit de celălalt, spre ieșirea din magazin.

Vânzătoarea curajoasă, în vârstă de 29 de ani, îi vede însă și îi așteaptă în fața ușii, blocându-le calea. Cei doi hoți încearcă să treacă de femeie, însă aceasta se opune și începe să se lupte cu bărbatul de 38 de ani. Scena se petrece sub privirile celor care se află în magazin.

La un moment dat, un bărbat intervine și încearcă să o ajute pe vânzătoare, însă hoțul cel tânăr reușește să scape. Cel care ajuta renunță și o lasă pe femeie să se lupte de una singură cu celălalt hoț.

Cei doi dărâmă mai multe produse de pe rafturi, dar și câteva coșuri de cumpărături. Niciunul dintre bărbații aflați în magazin la cumpărături nu intervine să o ajute pe femeie, iar colega acesteia continuă să servească clienții cu nepăsare. Ba mai mult, la un moment dat, un alt bărbat intră în societatea comercială și se uită cu nepăsare la cei doi. Nu schițează niciun gest și stă nederanjat în timp ce femeia se luptă cu hoțul.

Bărbatul de 38 de ani reușește într-un final să scape din mâinile angajatei curajoase, după ce primește ajutorul unei femei, concubina acestuia, care intră în magazin și o ia la bătaie pe vânzătoare. După ce bărbatul de 38 de ani a reușit să scape, polițiștii au intrat pe fir.

Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Timișoara au reușit să îi identifice pe ambii bărbați care au mers la furat în magazin. Cel de 38 de ani a fost prins și urmează să fie reținut pentru 24 de ore. El va fi cercetat penal pentru tâlhărie, iar tânărul de 29 de ani pentru complicitate.

„Astăzi, în jurul orei 14.00, polițiștii timișeni au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăți comerciale de pe strada 16 Decembrie din Timișoara, de unde au sustras mai multe bunuri de uz personal și dulciuri, trecând de casa de marcat fără a le achita, moment în care o angajată a încercat să-l imobilizeze pe unul dintre bărbați, pentru a-l deposeda de bunurile sustrase”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

„În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp, polițiștii Secției 3 Timișoara au identificat și depistat doi bărbați de 38 și 29 de ani, bănuiți de comiterea faptei. În prezent, cei doi sunt audiați de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, bărbatul de 38 de ani fiind cercetat pentru tâlhărie, iar cel de 29 de ani pentru complicitate la infracțiunea de tâlhărie”, au adăugat aceștia.

Sursa: Tion

VIDEO PROTVPLUS.RO