Se cauta un crocodil. Nu pe Nil, ci in raul Lapus, din Baia Mare. Reptila ar fi atacat un copil

Ultima actualizare: 23-10-2012 13:43
Se cauta un crocodil in raul Lapus. A fost vazut d...
Se cauta un crocodil. Nu pe Nil, ci in raul Lapus,...

Locuitorii unei comune din Baia Mare traiesc de cateva zile o
experienta terifianta cu un monstru. Cativa se jura ca au vazut un aligator pandind in tufisurile de pe malul Lapusului.

Mai mult, lighioana ar fi atacat un copil. Alertate de sateni, autoritatile au cautat peste tot, insa nici urma de reptila.

Oamenii din comuna Recea au intrat in panica in ultimele zile, dupa ce in apele raului Lapus a fost semnalata prezenta misteriosului crocodil. Lumea a inceput sa vorbeasca iar vestea s-a raspandit in toate satele din jur.

Deja au aparut legende in zona, conform carora "monstrul" din adancuri ar fi atacat si ranit un copil aflat la scaldat. Nimeni nu stie insa cu certitudine despre ce fel de animal este vorba. Primarul a venit dimineta sa caute si el fiara.

Pana acum, doar pescarii, unii racoriti cu cate o bere dupa ore de asteptare a unui caras in carlig, au sustinut povestea.

Satenii sunt si ei speriati, dar caldura inabusitoare nu i-a impiedicat sa vina la scaldat. Stau insa la apa mica, pentru a nu nimeri in falcile reptilei.

Desi sceptici vizavi de existenta unui crocodil in raul Lapus, specialistii nu exclud definitiv varianta. Asa ca au cercetat raul cu un sonar pe o distanta de circa 50 de metri. Nu au gasit nimic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO