VIDEO. Plouă din nou în stația de metrou Eroilor 2, inaugurată în urmă cu nici 3 luni

10-12-2020 21:40

În noua stație de metrou Eroilor 2 din Capitală este iarăși inundație. Călătorii care traversau tunelul dintre Eroilor 1 și Eroilor 2 au observat cum curg șiroaie de apă din tavan.

 

Din imaginile primite de corespondentul Știrilor ProTV Vitalie Cojocari de la un bucureștean se vede cum apa a ajuns până la lifturi.

“Este un deranjament tehnic. Constructorul se află la fața locului și intervine în aceste momente pentru remediere și izolarea zonei respective”, a transmis Metrorex.

Nu este însă pentru prima dată când apa care curge din plafonul stației Eroilor 2, inaugurată la jumătatea lunii septembrie. 

Un incident asemănător a avut loc pe 1 octombrie, la două săptămâni de la inaugurarea fastuoasă. Apa a ajuns atunci până pe peron. Incidentul a fost rezolvat în 5 minute, spuneau atunci responsabilii Metrorex.

Lucrările la cele 10 stații de metrou din Drumul Taberei au costat în jur de 660 de milioane de euro. Lucrarea de infrastructură are o garanție de 10 ani. Asta înseamnă că Metrorex nu ar trebui să plătească pentru a remedia noua problemă.


VIDEO PROTVPLUS.RO