VIDEO. Nuntă cu peste 100 de persoane în Buzău, întreruptă de polițiști. Zeci de persoane au fost evacuate

Ultima actualizare: 14-08-2020 14:12
Nunta
News.ro

O nuntă la care participau peste 100 de persoane a fost întreruptă de poliţiştii buzoieni. Evenimentul se desfăşura într-un cort din comuna Verneşti, iar după intervenţia poliţiştilor mai bine de jumătate din nuntaşi au fost evacuați.

Nunta se desfăşura, joi seara, într-un cort din Verneşti, judeţul Buzău. Organizatorul şi firma respectivă au primit amenzi de 30.000 de lei.

”La momentul controlului, în interiorul incintei se aflau 110 persoane care participau la o nuntă. Poliţiştii au adus la cunoştinţa organizatorului prevederile legale şi au pus în vederea acestuia să se conformeze normelor impuse în contextul pandemiei Covid-19. În scurt timp deficienţele au fost remediate, însă atât organizatorul, cât şi agentul economic au primit sancţiuni în valoare de 30.000 de lei”, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia Judeţeană Buzău, potrivit News.ro.

După plecarea poliţiştilor, la evenimentul respectiv au rămas doar 50 de nuntaşi care şi-au continuat petrecerea în aer liber conform reglementărilor în vigoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO