VIDEO. Momentul în care un bărbat jefuiește o femeie în scara unui bloc din Capitală

05-02-2021 18:08


VIDEO. Momentul în care un bărbat jefuiește o f...
Bărbatul care ar fi jefuit o femeie în scara blo...

Un bărbat de 46 de ani a fost reținut vineri după amiază, după ce ar fi fi sustras din geanta unei femei de 87 de ani un portofel și două carduri, în timp ce aceasta intra într-un bloc din Capitală.

„La data de 2 februarie a.c. polițiștii Secției 1 au fost sesizați de către o femeie, prin intermediul 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din geantă portofelul ce conținea o sumă de bani, precum și un card bancar și cardul de sănătate, în timp ce se afla în scara blocului de domiciliu, în sectorul 1”, au transmis polițiștii într-un comunicat.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul furtului. Un bărbat a urmărit-o pe femeie până în scara blocului. După ce aceasta a intrat, hoțul a oprit ușa înainte să se închidă și s-a furișat după ea. I-a băgat mâna în geantă și i-a sustras mai multe bunuri.

În acest caz, polițiștii au reținut un bărbat de 46 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională. Suspectul a fost identificat, depistat și condus pentru audieri la sediul secției de poliție.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de furt, cu bărbatul în stare de reținere.

Tags: barbat, furt,


VIDEO PROTVPLUS.RO