Victor Teodorescu planuia demult asasinarea sotiei. O spune chiar cel care a fost platit sa ucida

Ultima actualizare: 28-10-2012 08:19

Avocatul brasovean care ar fi comandat moartea sotiei sale, planuia acest lucru de mult timp. Magistratii au audiat noi martori in acest caz, printre care fiica avocatului si mama celui care ar fi comis de fapt omorul.

Avocatul Victor Teodorescu a aparut din nou, luni seara, in fata judecatorilor de la Curtea de Apel Brasov. In procesul lui au depus marturie fiica acestuia si mama lui Erwin Presmereanu, cel acuzat ca comis omorul.

Aceasta din urma le-a declarat magistratilor ca avocatul brasovean cauta demult un ucigas dispus sa comita fapta pentru el.

Fiica avocatului in schimb, a povestit sub juramant ca parintii ei se intelegeau bine si nu exista niciun motiv pentru care tatal ar fi putut planui oribila crima.

Avocatul Victor Teodorescu este acuzat ca ar fi pus la cale uciderea sotiei sale pentru a-i incasa prima de asigurare in valoare de 150.000 de euro. Procurorii au si o proba solida impotriva lui. La dosar exista biletul in care Victor Teodorescu ii dadea indicatii detaliate, criminalului.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO