Vecina care a sunat la 112 pentru Cristina Țopescu: ”Fiți DECENȚI! Nu ați cunoscut-o!”


Ultimul update: Luni 13 Ianuarie 2020 11:45
Data publicarii: Luni 13 Ianuarie 2020 11:07
Categorie: Stiri actuale
Cristina Topescu

Unul dintre apropiații Cristinei Țopescu, Diana Maria, care se ocupa și de administrarea paginii publice de Facebook a fostei jurnaliste, a transmis un mesaj public după moartea ei.

Aceasta afirmă că era vecină și prietenă cu Cristina Țopescu, precizând că ea este cea care a sunat la 112 ca să anunțe că fosta jurnalistă nu răspunde la telefon de câteva zile.

În acest mesaj, Diana Maria mai susține că fiica celebrului  comentator sportiv ”avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. In plus, așa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și sa povestim”.

”Nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul”, se mai arată în postarea de pe Facebook.

Îndrăgita jurnalistă Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani! Ea a fost găsită fără suflare, duminică seară, de oamenii legii, în locuinţa din Tunari, după ce o vecină a dat alarma, îngrijorată că nu a mai văzut-o de 3 săptămâni.

Mesajul complet postat pe pagina publică de Facebook a jurnalistei Cristina Țopescu:

Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câțiva ani.
Cristina care imi este prietena și vecină. Eu am sunat la 112.
Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene! 

În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii! Vă mulțumesc anticipat.

Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. In plus, așa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și sa povestim. Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Așa e Cris.

Fiți DECENȚI! Nu ați cunoscut-o! Am refuzat să furnizez informații hienelor cand m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină! Nu voi apărea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!

Totul va fi public. DECENT. Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul.” 

Decesul Cristinei Țopescu s-a produs în urmă câteva zile, conform autorităților. Până în acest moment nu se știe cauza.

Cristina Ţopescu a fost fiica îndrăgitului comentator sportiv Cristian Ţopescu. S-a născut la Oradea, în 1960, și a fost arestată în 1989 timp de 3 luni, după ce a fost prinsă încercând să fugă din ţară.

Cristina Ţopescu s-a făcut remarcată ca prezentatoare de știri, fiind crainică la Pro TV câțiva ani, apoi  prezentatoare la Prima TV.

În 2013, ea a demisionat după ce s-a înscris în PSD. La acea vreme, jurnalista i-a mulțumit fostului președinte al PSD Ion Iliescu, care, potrivit acesteia, a fost primul om la care a mers să se sfătuiască atunci când a luat hotărârea de a intră în PSD.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47