Cristina Topescu s-a inscris in PSD. "Sunt un om de stanga, simt de stanga, gandesc de stanga"

Cristina Topescu

Realizatoarea TV Cristina Topescu s-a inscris in PSD, anuntul fiind facut la Congresul partidului, care se desfasoara vineri si sambata la Sala Palatului.

Presedintele Organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, a anuntat intrarea in organizatia pe care o conduce a Cristinei Topescu.

De altfel, inainte de a-i da cuvantul, presedintele PSD, Victor Ponta, a mentionat ca Rovana Plumb va anunta o "surpriza".
Prezentatoarea TV a spus ca este un om de stanga, simte de stanga, gandeste de stanga si se bucura sa se alature unei echipe care are simtul umorului. "Sunt un om de stanga, (...) simt de stanga, gandesc de stanga. Locul meu e in PSD", a afirmat Cristina Topescu.

Precizand ca are emotii la fel ca la prima transmisie live, jurnalista a aratat ca s-a temut de atmosfera Congresului, despre care credea ca va fi una rigida, cu persoane scrobite, la propriu si la figurat, mai putin relaxate.

"Am avut o surpriza extraordinar de placuta. Nici macar la congrese oamenii politici nu sunt in niste clisee si nu vorbesc o limba de lemn si nu sunt lipsiti de simtul umorului. Mi se pare foarte important pentru un om, cu atat mai mult om politic, sa aiba simtul umorului, numai oamenii inteligenti au simtul umorului, gusta umorul si stim ca in momente de tensiune umorul poate sa faca minuni", a spus aceasta.
Ea a mentionat ca il cunoaste pe Victor Ponta, ca jurnalista, de cand acesta era seful Corpului de control al Guvernului si a venit la o emisiune, relaxat si cu simtul umorului.

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Jurnalista i-a multumit fostului presedinte al PSD Ion Iliescu, care, potrivit acesteia, a fost primul om la care a mers sa se sfatuiasca atunci cand a luat hotararea de a intra in PSD.

Ea a mentionat ca vrea sa lupte, impreuna cu colegii din PSD, pentru o tara care are multe rani si mai vechi si mai noi, adaugand ca intotdeauna a fost implicata in campanii sociale.
Dupa declaratiile Cristinei Topescu, presedintele PSD, Victor Ponta, s-a declarat multumit ca randurile din PSD cresc, mai ales in zona feminina.

"Probabil ca acum ca acum e inca prematur, dar cred ca o sa punem in statut sa facem Organizatia de barbati a PSD, pentru ca in ritmul acesta, in curand, o sa avem nevoie de cinci locuri pentru barbati rezervate"
, a glumit el.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
Topescu catre Roberta Anastase:
Topescu catre Roberta Anastase: "sa nu invite la nunta 80 de prieteni, exista riscul sa vina 170"

Senatorul PNL Cristian Topescu a luat miercuri cuvantul in plen, in timpul dezbaterii la anexa bugetului Ministerului Transporturilor. Discursul a divagat insa, iar parlamentarul a facut aluzie la apropiata casatorie a Robertei Anastase.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.